4 яйця і2 ст. цукру – збити до
піни
Додати: 1 ст. сметани, 6 ст. л.
топленого маргарину, 1 ч. л. соди+1 ч. л. амонію погасити оцтом, 5 ст. л.
какао, 1 ст. муки (можна трішки більше)
Все перемішати до однорідної
маси.
Деко помастити олією, трішки
притрусити мукою і вилити на нього 8-9 ст. л. приготовленого тіста
(розраховувати, щоб стало на 3 коржі)
Ставити печи в гарячу духовку на
10-20 хв.
Готові коржі перемащувати масою з масла:
·
250 гр масла
·
250 гр цукру } збити
рукою густу масу
·
250 гр квасного
молока
Маса повинна получитись
однорідна, якщо довго збивається в комочки, то можна додати 1 ч. л. рафінованої
олії.
Комментариев нет:
Отправить комментарий