воскресенье, 16 апреля 2017 г.

Торт «Негер»

4 яйця і2 ст. цукру – збити до піни
Додати: 1 ст. сметани, 6 ст. л. топленого маргарину, 1 ч. л. соди+1 ч. л. амонію погасити оцтом, 5 ст. л. какао, 1 ст. муки (можна трішки більше)
Все перемішати до однорідної маси.
Деко помастити олією, трішки притрусити мукою і вилити на нього 8-9 ст. л. приготовленого тіста (розраховувати, щоб стало на 3 коржі)
Ставити печи в гарячу духовку на 10-20 хв.

Готові коржі перемащувати масою з масла:
·        250 гр масла
·        250 гр цукру                                    } збити рукою густу масу
·        250 гр квасного молока

Маса повинна получитись однорідна, якщо довго збивається в комочки, то можна додати 1 ч. л. рафінованої олії.


Комментариев нет:

Отправить комментарий